Postani naš partner

Pridruži nam se i postani dio porodice koja djeluje s entuzijazmom i predanošću.

Pridruži se našem timu kao retailer

Za saradnju, kontaktirajte nas na: veleprodaja@itrade.ba

Kao ekskluzivni distributer brenda Tryco kojeg zastupamo tržište Bosne i Hercegovine.

Zašto odabrati LABEL LABEL?

Jedinstven i Pristupačan Dizajn

Svaki Tryco proizvod donosi unikatan dizajn, pažljivo birajući svaku boju i oblik sa ljubavlju. Uzimajući u obzir trenutne trendove, kreiraju igračke koje privlače pažnju djece. Ali nije samo riječ o izgledu; kvaliteta i pažnja prema detaljima je ono što Tryco čini posebnim. Ako proizvod ne ispunjava njihove visoke standarde, vraćaju se korak unatrag i prilagođavaju ga sve dok ne postigne željeni cilj.

Osigurana Kvaliteta

Nije važno samo kreirati lijepe proizvode, već i sigurne. Tryco osigurava da svaki proizvod prolazi kroz rigorozne testne postupke i ispunjava sve zakonske zahtjeve. Njihove igračke dolaze u ruke vaše djece tek nakon temeljitog nadzora i provjere.

Inovacija i Trendovi

Tryco je više od samo igračaka. To je izraz suvremenih trendova i inovacija. Svaki proizvod odražava trenutne trendove, osiguravajući da vaša djeca uživaju u igračkama koje su i funkcionalne i moderne.

Najbolja vrijednost

Kvaliteta ne mora uvijek biti skupa. Tryco vjeruje u pružanje kvalitetnih proizvoda, osiguravajući da njihovi kupci dobiju najbolju vrijednost za svoj novac. Svaki proizvod odražava ravnotežu između kvalitete i cijene, čineći Tryco izborom koji pruža vrednost za vaš novac.

FAQs

Kako postati trgovinski partner za Tryco?

Jednostavno! Ako želite ponuditi Tryco u vašoj trgovini, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na veleprodaja@itrade.ba. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste postali dio Tryco prodajne mreže.

Možemo li biti online prodajni portal bez fizičke trgovine?

Da, moguće je. Registrirane web trgovine imaju mogućnost postati ovlašteni prodajni partneri i prodavati proizvode putem web trgovine.

Koje države pokriva vaše zastupništvo za Tryco?

Itrade d.o.o. je ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu.

Koja je minimalna količina za narudžbu?

Minimalna količina narudžbe nije propisana.

Možete li nam poslati cjenovnik?

Za pristup cjenovniku i detaljnim uslovima, molimo vas da nam uputite upit na email: veleprodaja@itrade.ba. Nakon prijema upita, cjenovnik će vam biti dostavljen.