Postani naš partner

Pridruži nam se i postani dio porodice koja djeluje s entuzijazmom i predanošću.

Pridruži se našem timu kao retailer

Za saradnju, kontaktirajte nas na: veleprodaja@itrade.ba

Kao ekskluzivni distributer brenda LE TOY VAN zastupamo za tržište Bosne i Hercegovine.

Zašto odabrati LE TOY VAN?

Porodična Tradicija s Višegodišnjim Iskustvom

Le Toy Van je obiteljski posao proizašao iz ljubavi i strasti prema kreiranju nezaboravnih trenutaka za djecu. Kroz više od četvrt stoljeća, oni su postali ne samo proizvođači igračaka, već čuvari dječjih snova i mašte. George Le Van, um koji stoji iza ovog maštovitog svijeta, nije samo kreirao igračku; on je stvorio naslijeđe. Njegova inicijalna vizija Kuće za lutke pretvorila se u opsežan asortiman koji sada obuhvaća različite tematske setove, svaki s pažljivo osmišljenim detaljima koji odražavaju ljubav i predanost brenda.

Neosporna Kvaliteta i Sigurnost

Kvaliteta i dizajn idu ruku pod ruku kod Le Toy Van-a. Svaka igračka koja nosi njihovo ime prolazi rigorozne testove kvalitete i sigurnosti. Uz to, koriste netoksične boje i premaze kako bi osigurali da su njihove igračke potpuno sigurne za dječje ruke i usta. Ovaj posvećeni pristup znači da roditelji mogu biti sigurni u izbor svake Le Toy Van igračke, znajući da pružaju ne samo zabavu, već i sigurnost svojim najmilijima.

Globalna Prisutnost i Timski Duh

Le Toy Van je putovanje započeo u srcu Velike Britanije, ali njihova vizija i kvaliteta brzo su prepoznati na globalnoj sceni. Danas, njihove igračke možete pronaći u dječjim sobama, vrtićima i prodavnicama širom svijeta. A iza svake igračke stoji tim posvećenih stručnjaka koji udahnjuju život svakom komadu drva. Bilo da je riječ o dizajnerima, majstorima ili menadžerima kvalitete, svaka osoba u Le Toy Van timu dijeli zajedničku strast: stvoriti igračke koje inspiriraju, obrazuju i zabavljaju generacije.

Održivost na Prvom Mjestu

Odgovornost prema prirodi i budućim generacijama je duboko ukorijenjena u DNK brenda Le Toy Van. Nisu samo odabrali održive materijale; posvetili su se cijelom procesu stvaranja igračaka koji poštuje planetu. Kroz korištenje recikliranog i obnovljivog drveta, kao i ekološki prihvatljivih boja i završnih obrada, Le Toy Van se ističe kao predvodnik u industriji igračaka kada je riječ o održivosti. Svim ovim koracima, nastoje ostaviti što manji ekološki otisak i pokazati da kvaliteta i ekologija mogu ići ruku pod ruku.

Nagrade i Priznanja

Dok je osmijeh na licu djeteta koji se igra s Le Toy Van igračkom najveće priznanje, stručna priznanja su potvrda njihove predanosti i kvalitete. Tokom godina, ovaj brand je osvojio mnoštvo prestižnih nagrada, ne samo zbog inovativnih dizajna, već i zbog upotrebe kvalitetnih materijala i posvećenosti sigurnosti. Svaka nagrada koju su osvojili dodatna je potvrda njihove izvrsnosti i dokazuje zašto su postali toliko cijenjeni među roditeljima širom svijeta.

Zaključak: Igračke za Život

Le Toy Van nije samo proizvođač igračaka; on je kreator sjećanja, most između prošlih i budućih generacija. Njihove igračke su više od običnog drva i boje; one su katalizator mašte, alat za učenje i dragocjeni partner u dječjim avanturama. Kroz svoje proizvode, Le Toy Van čini djetinjstvo još čarobnijim, pružajući bezvremenske trenutke radosti koji se prenose s generacije na generaciju.

FAQs

Kako postati trgovinski partner za Le Toy Van?

Jednostavno! Ako želite ponuditi Le Toy Van u vašoj trgovini, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na veleprodaja@itrade.ba. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste postali dio Le Toy Van mreže partnera.

Da, moguće je. Registrirane web trgovine imaju mogućnost postati ovlašteni prodajni partneri i prodavati proizvode putem web trgovine.

Nažalost, trenutno nije moguće. Samo registrirane trgovine imaju mogućnost postati ovlašteni prodajni partneri za LE TOY VAN i prodavati proizvode putem web trgovine. Ova praksa nam omogućava osigurati kvalitetnu i pouzdanu prodaju naših proizvoda.

Koje države pokriva vaše zastupništvo za Le Toy Van?

Itrade d.o.o. je ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu.

Koja je minimalna količina za narudžbu?

Minimalna količina narudžbe nije propisana.

Možete li nam poslati cjenovnik?

Za pristup cjenovniku i detaljnim uslovima, molimo vas da nam uputite upit na email: veleprodaja@itrade.ba. Nakon prijema upita, cjenovnik će vam biti dostavljen.