Postani naš partner

Pridruži nam se i postani dio porodice koja djeluje s entuzijazmom i predanošću.

Pridruži se našem timu kao retailer

Za saradnju, kontaktirajte nas na: veleprodaja@itrade.ba

Kao ekskluzivni distributer brenda Play&Go kojeg zastupamo tržište Bosne i Hercegovine.

Zašto odabrati PLAY&GO?

O Play&Go brendu

Play&Go je kreativna belgijska kompanija koja pruža inovativne i inspirativne proizvode za vas, vašu djecu i vaš dom. Putem svojih proizvoda, brend podstiče kreativnu i zabavnu igru.

Koncept Play&Go proizvoda

Play&Go 2u1 podloge za igru i vreće za igračke su inovativno rješenje za pohranu igračaka. Izrađene od izdržljive mješavine pamuka, ove podloge omogućuju djeci da se igraju gdje god žele, a potom igračke brzo i lako pospreme.

Priča iza brenda

Nakon suočavanja s izazovima razbacanih igračaka i neurednih soba, dizajnerica Céline Vanden Broecke odlučila je pronaći inovativno rješenje. U suradnji s njenim suprugom Alainom, Play&Go je postao međunarodni hit. Kombinirajući iskustva iz različitih industrija, ova obitelj je pretvorila svoju strast u globalno prepoznatljiv brend.

Revolucionarni proizvod

Ono što Play&Go 2u1 podlogu čini posebnom jest njihov pristup dizajnu. Razvijajući proizvod s mišlju o potrebama djece, stvorili su podlogu koja je ujedno i vreća za igračke, omogućavajući djeci da sa sobom nose omiljene igračke.

Globalni uspjeh

Danas se Play&Go proizvodi mogu pronaći u više od 30 zemalja. Iako su ponosni na dosadašnji uspjeh, Alain i Céline s nestrpljenjem očekuju buduće proširenje, planirajući suradnje s dizajnerima kako bi stvorili još zanimljivijih uzoraka.

Odgovornost prema planetu

Play&Go nije samo o igri i zabavi. Brend također prepoznaje važnost brige o planeti. Osim što nastoje smanjiti svoj ugljični otisak, posvećeni su i ponovnom šumarstvu te podizanju svijesti o važnosti očuvanja prirode.

FAQs

Kako postati trgovinski partner za Play&Go?

Jednostavno! Ako želite ponuditi Play&Go u vašoj trgovini, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na veleprodaja@itrade.ba. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste postali dio Play&Go prodajne mreže.

Možemo li biti online prodajni portal bez fizičke trgovine?

Da, moguće je. Registrirane web trgovine imaju mogućnost postati ovlašteni prodajni partneri i prodavati proizvode putem web trgovine.

Koje države pokriva vaše zastupništvo za Play&Go?

Itrade d.o.o. je ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu.

Koja je minimalna količina za narudžbu?

Minimalna količina narudžbe nije propisana.

Možete li nam poslati cjenovnik?

Za pristup cjenovniku i detaljnim uslovima, molimo vas da nam uputite upit na email: veleprodaja@itrade.ba. Nakon prijema upita, cjenovnik će vam biti dostavljen.