Postani naš partner

Pridruži nam se i postani dio porodice koja djeluje s entuzijazmom i predanošću.

Pridruži se našem timu kao retailer

Za saradnju, kontaktirajte nas na: veleprodaja@itrade.ba

Itrade je ugovorni distributer brenda Connetix za sljedeće države: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Makedonija, Crna  Gora i Albanija

Zašto odabrati Connetix?

Zvijezda u usponu

Connetix se izdvaja ne samo kao igračka, već kao nagrađivana STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) igračka koja je postala globalni hit. Kombinacija obrazovanja i zabave čini ga nezamjenjivim u mnogim domovima. S preko 59 zemalja koje priznaju i prodaju ovaj brend, Connetix je postao nezaobilazan dio dječijeg obrazovanja i zabave širom svijeta.

Sigurnost za djecu

Sigurnost djece uvijek je na prvom mjestu za Connetix. Upotrebom netoksične ABS plastike koja je slobodna od BPA i ftalata, brand osigurava da svaka pločica bude sigurna za ruke najmlađih. Dodatno, s ultrazvučnim zavarivanjem i posebnim zakovicama, svaka magnetna pločica je dodatno ojačana kako bi se osigurala njezina izdržljivost i sigurnost.

Ponosni nosioci prestižnih nagrada

Priznanje za rad Connetixa ne dolazi samo od zadovoljnih roditelja i djece; stručnjaci iz industrije također prepoznaju njihov doprinos. S brojnim nominacijama i nagradama koje potvrđuju njihovu izvrsnost u kategoriji STEAM igračaka, Connetix je nezaobilazan akter u svijetu edukativnih igračaka, što dokazuju i priznanja sa sajmova u New Yorku i Australiji.

Premium kvaliteta

Connetix pločice su dizajnirane da traju. Ove magnetne građevinske pločice odlikuju se jedinstvenim zakošenim oblikom. Jakost, jasne refrakcije i optimalna magnetska snaga omogućavaju izgradnju impozantnih struktura.

Edukativne igračke koje rastu s djecom

Connetix nudi više od obične igre. To su magnetne pločice koje promoviraju učenje kroz igru. Svaki set je dizajniran tako da je kompatibilan s ostalima, omogućavajući djeci da postepeno proširuju svoje kolekcije. Osim samih igračaka, Connetix nudi online sadržaj putem blogova i video tutorijala na svojim platformama kako bi potaknuo kreativno i edukativno korištenje pločica.

Connetix diferencijacija

Od samog početka, Connetix se usmjeravao na visokokvalitetne proizvode, stvarajući tako cijenjeni brend. Uz izvrsne igračke, njihova vizija obuhvata i izvanredne usluge za kupce, kao i održavanje vrijednih partnerstava s trgovcima. Ambicija im je uvijek bila biti više od proizvođača igračaka – žele biti nezaobilazan dio svake porodice.

FAQs

Kako postati trgovinski partner za Connetix?

Jednostavno! Ako želite ponuditi Connetix u vašoj trgovini, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na veleprodaja@itrade.ba. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste postali dio Connetix mreže distributera

Možemo li biti online prodajni portal bez fizičke trgovine?

Da, moguće je. Registrirane web trgovine imaju mogućnost postati ovlašteni prodajni partneri i prodavati proizvode putem web trgovine.

Koje države pokriva vaše zastupništvo za Connetix?

Itrade d.o.o. je ugovorni zastupnik Connetix magnetnih pločica za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju

Koja je minimalna količina za narudžbu?

Minimalna količina narudžbe nije propisana.

Možete li nam poslati cjenovnik?

Za pristup cjenovniku i detaljnim uslovima, molimo vas da nam uputite upit na email: veleprodaja@itrade.ba. Nakon prijema upita, cjenovnik će vam biti dostavljen.