Postani naš partner

Pridruži nam se i postani dio porodice koja djeluje s entuzijazmom i predanošću.

Pridruži se našem timu kao retailer

Za saradnju, kontaktirajte nas na: veleprodaja@itrade.ba

Kao ekskluzivni distributer brenda MY CARRY POTTY, zastupamo tržište Bosne i Hercegovine!

My Carry Potty – Prenosna tuta putovanja

My Carry Potty nije obična tuta - to je praktičan suputnik za sve male avanturiste. Od trenutka kada je osmišljen, My Carry Potty postavio je cilj olakšati proces ``skidanja pelene`` i pružiti udobnost vašem djetetu u kući, tokom izlazaka, izleta i putovanja, čineći tako svaki trenutak ugodnijim i zabavnijim.

Upotreba na svim lokacijama

Bilo da je vaš mališan kod kuće, na izletu, u parku ili na putovanju, My Carry Potty je pomoćnik koji je uvijek spreman. Namijenjen djeci starijoj od 15 mjeseci i težine do 50kg, ovaj proizvod pruža lagan i higijenski način za potrebe vašeg djeteta gdje god da se nalazite.

Dizajn koji osvaja srca

Vesele boje i simpatični motivi čine My Carry Potty ne samo funkcionalnim, već i atraktivnim. Ova tutica motivira djecu da je koriste, pretvarajući svakodnevne potrebe u zabavno iskustvo.

Kvaliteta i funkcionalnost na vrhuncu

Jedinstven vodonepropusni poklopac i visokokvalitetna trajna plastika garantuju nesmetano korištenje. Bez prolijevanja i s lakoćom za čišćenje, ova tutica je istinski pomoćnik svakom roditelju.

Izvrsnost i održivost

My Carry Potty je proizvod dizajniran s pažnjom u Velikoj Britaniji, kombinirajući britansku kvalitetu i inovativnost. Štoviše, s čak 98% reciklabilnih materijala, ovaj proizvod pokazuje stvarnu posvećenost očuvanju okoliša. Izrađen s vizijom da postane trajni dio života vašeg djeteta, dok istovremeno smanjuje ekološki otisak.

Nagrade koje potvrđuju kvalitetu

Ponosni dobitnik mnogih prestižnih nagrada, uključujući Progressive Preschool Awards, Baby & Pregnancy Awards i mnoge Mother & Baby Awards, My Carry Potty je priznat i voljen širom svijeta. Svaka nagrada potvrđuje njegovu izvrsnost i povjerenje koje roditelji širom svijeta imaju u ovaj proizvod.

Pouzdanost u svakom koraku

Bez obzira gdje se nalazite, možete biti sigurni da je My Carry Potty uvijek spreman pružiti sigurnost i udobnost vašem djetetu. Uz njega, svaka potreba postaje manje stresna i mnogo jednostavnija.

FAQs

Kako postati trgovinski partner za My Carry Potty?

Jednostavno! Ako želite ponuditi My Carry Potty u vašoj trgovini, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na veleprodaja@itrade.ba. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste postali dio My Carry Potty mreže partnera.

Možemo li biti online prodajni portal bez fizičke trgovine?

Da, moguće je. Registrirane web trgovine imaju mogućnost postati ovlašteni prodajni partneri i prodavati proizvode putem web trgovine.

Koje države pokriva vaše zastupništvo za My Carry Potty?

Itrade d.o.o. je ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu.

Koja je minimalna količina za narudžbu?

Minimalna količina narudžbe nije propisana.

Možete li nam poslati cjenovnik?

Za pristup cjenovniku i detaljnim uslovima, molimo vas da nam uputite upit na email: veleprodaja@itrade.ba. Nakon prijema upita, cjenovnik će vam biti dostavljen.