Postani naš partner

Pridruži nam se i postani dio porodice koja djeluje s entuzijazmom i predanošću.

Pridruži se našem timu kao retailer

Za saradnju, kontaktirajte nas na: veleprodaja@itrade.ba

Kao ekskluzivni distributer brenda Label Label kojeg zastupamo tržište Bosne i Hercegovine.

Zašto odabrati LABEL LABEL?

Održivost i Ekološka Odgovornost

Kada birate Label Label, ne birate samo igračku, već i filozofiju. Filozofiju koja je posvećena trajnosti i očuvanju planete. Svaka igračka koju Label Label dizajnira i proizvodi odražava ovu posvećenost. Kroz odabir materijala, dizajna i ambalaže, Label Label želi osigurati da buduće generacije naslijede zdravu planetu.

Poznata Povijest

Krenulo je sve sa idejom jedne bake koja je kreirala etiketnu dekicu za svoju unuku. Ta jednostavna ideja ubrzo je postala hit. Od 2005. godine, Label Label je postao poznato ime, a njihove etiketne dekice postale su omiljeni izbor mnogih. Kroz godine, brend je rastao, adaptirao se i reinventirao kako bi zadovoljio potrebe savremenih roditelja.

Drvene Igračke

Nije samo riječ o igračkama, već i o odgovornosti. Drvene igračke koje Label Label nudi nisu samo estetski privlačne, već su i ekološki odgovorne. Korištenjem FSC certificiranog drva, Label Label se zalaže za očuvanje šuma i promovira održivo šumarstvo, pokazujući time da je briga o prirodi integralni dio njihove misije.

Cijelo Razmatranje

Nije dovoljno samo kreirati igračku. Važno je razmisliti o svakom koraku procesa – od odabira materijala, proizvodnje, pakiranja, pa sve do trenutka kada igračka dospije u ruke djeteta. Label Label tim, sastavljen od roditelja, baka i djedova, pažljivo razmatra svaki detalj. Uz to, brend cijeni povratne informacije i uvijek je spreman prilagoditi se kako bi ponudio najbolje iskustvo svojim kupcima.

FAQs

Kako postati trgovinski partner za Label Label?

Jednostavno! Ako želite ponuditi Label Label u vašoj trgovini, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na veleprodaja@itrade.ba. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste postali dio Label Label prodajne mreže.

Možemo li biti online prodajni portal bez fizičke trgovine?

Da, moguće je. Registrirane web trgovine imaju mogućnost postati ovlašteni prodajni partneri i prodavati proizvode putem web trgovine.

Koje države pokriva vaše zastupništvo za Label Label?

Itrade d.o.o. je ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu.

Koja je minimalna količina za narudžbu?

Minimalna količina narudžbe nije propisana.

Možete li nam poslati cjenovnik?

Za pristup cjenovniku i detaljnim uslovima, molimo vas da nam uputite upit na email: veleprodaja@itrade.ba. Nakon prijema upita, cjenovnik će vam biti dostavljen.