Postani naš partner

Pridruži nam se i postani dio porodice koja djeluje s entuzijazmom i predanošću.

Pridruži se našem timu kao retailer

Za saradnju, kontaktirajte nas na: veleprodaja@itrade.ba

Kao ekskluzivni distributer brenda TRYBIKE, zastupamo tržišta Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije!

Zašto odabrati TRYBIKE?

Dječiji san

Holanđani Pim i Alex su dva brata, dva strastvena biciklista, koji su 2015. godine počeli razvijati vlastiti balans bicikl. Namjera im je bila da otvare svoj dječački san i otklone sve nedostatke koji su drugi balans bicikli imali.

Uživali su u dizajniranju savršenog balans bicikla koji dugo traje, izdržljiv je i izgleda cool. Uspjeli su, ostvarii su snove koji su imali kao djeca.

Holandski dizajn

Razvoj Trybike bicikla je trajao 1,5 godine. Napravili 34 test modela, imali 7 probnih pilota koji su brutalno zlostavljali Trybike, da bi na kraju odabrali  pobjednički Trybike koncept koji je danas izuzetno cijenjen i poznat.

Nažalost, proizvodnja ovakvog bicikla je preskupa u Holandiji ili Evropi, ali su pronašli malu posvećenu fabriku u Kini koja proizvodi Trybike na odgovoran način, uz poštovanje životne sredine i ljudi.

Održivost

Tribike činimo što je moguće održivijim uz poštovanje naše planete i naših bližnjih. Proces održivosti je početo u fazi dizajna stvaranjem jakog i kvalitetnog proizvoda koji traje dugo, a  također odabirom pravih materijala. Što manje plastike i bez pamuka, na primjer, jer uzgoj pamuka, organski ili ne, izuzetno je štetan za okoliš. Koristimo certificirano drvo, reciklirani karton i samo kvalitetne i sigurne materijale.

Sigurnosni standardi

U skladu sa evropskim EN-71 i australijskim / novozelandskim AS/NZS ISO 8124 sigurnosnim standardima, CE

Trybike 2u1 tricikl i bicikl  – raste sa djetetom

Trybike je prvi 2-u-1 balans bicikl koji dodavanjem još jednog seta točkova postaje tricikl, tako da ga mališani mogu koristiti već od uzrasta od 15 mjeseci pa sve do 2.5 godine, dok je upotreba balans bicikla namjenjena uzrastu od 2.5 godine do 6 godina

2-u-1 koncept
Trybike Steel nudi vam 2 bicikla u 1. Ovo je Savršen bicikl namjenjeni za vožnju koja počinje već sa prvim koracim

Kvalitet
Tribike Steel 2-u-1 balansni bicikl je dizajniran i razvijen u Holandiji od strane Co&Co kompanije koja ima dugogodišnje iskustvo sa balans biciklima. Za stvaranje Trybike bicikla i tricikla odabrani su najbolji materijali, stvorena je najtrajnija konstrukcija i dodani su najljepši detalji, kao i kvalitetna završna obrada.

Mali okretni radius
Jedna od najvećih zabluda o balansnim biciklima je da bi bicikli trebali imati mali ugao upravljanja i stoga imati ogroman radius okretanja. Iz tog razloga često vidite djecu kako podižu prednji točak u uskim zavojima. Kod Trybike balans bicikla je smanjen radius okretanja. Ova prednost je posebno pogodna u ranim u ranim fazama vožnje.

Pametni upravljački disk
Još jedna sjajna karakteristika Trybike Steel-a je kontrolni disk za zadnji točak. Na ovaj način možete dobiti još niži ili viši položaj sjedišta ili povećati ili skratiti međuosovinsko rastojanje. Jednostavno postavite savršenu postavku za sjednje za sve nivoe i vještine vašeg djeteta.

Jedinstveni nosač za lakše balansiranje
Trybike Steel ima jedinstvenu podlogu za noge koja balansiranje podiže na viši nivo. Kad vaše dijete bude u stanju balansirati držeći stopala neko vrijeme iznad tla, to je znak da vaše dijete može napraviti sljedeći korak, odnsono prelazek na bicikl sa pedalama.
Nakon što djeca nauče održavati raznotežu na Trybike Steel balans biciklu, trebati će im samo 1 do 2 sata da savladaju okretanje petaka i kočenje, jer će tada biti već iskusni Trybike vozači.

Dizajnirajte svoj izgled Trybike Steel balans bicikla
Svaki bicikl dolazi s naljepnicama različitog dizajna koje možete izabrati kako biste Trybike Steel prilagodili svom ukusu. Naljepnice su izrađene od izdržljivog vinila s UV laminatom, pa svaka naljepnica podnosi kišu, vjetar i sunčevu svjetlost.

Najbolja moguća postavka
Trenutno na tržištu postoji nekoliko brendova balans bicikli, ali nijedan nema ispravne dimenzije niti proporcije. Mali jeftini balansni bicikli imaju točkove koji su toliko mali da će trajati samo 3 do 6 mjeseci prije nego što ih vaše dijete preraste. Ostali veliki balans bicikli za ravnotežu imaju pogrešne proporcije pa će djeci smetati dugačka zadnja osovina.

Najbolji omjer cijene i kvaliteta
Predložena maloprodajna cijena od 309,8 KM za kompletni Trybike Steel (229,90 KM za Balans Bicikl i 79,90 KM za Set za treči točak) mogla bi izgledati visoka, ali dobit ćete 2 bicikla u jednom koje će vaše dijete koristiti pet godina. Za isti taj period biste kupili 3 različita proizvoda.

Jednostavan i osnovni dizajn
Prilikom dizajna Trybike bicikla poštovali su se principi jednostavnosti. Kratka prednja i zadnja osovina identične su i jednostavne, bez previše prstenova, cijevi i drugih nepotrebnih dijelova. Duga zadnja osovina je također vrlo jednostavna, ali izrađena od najčvršćeg dostupnog čelika.
Ukratko, jednostavno, a time i izdržljivo i dugotrajno.

Godine iskustva
U Co&Co imaju preko 15 godine iskustva u distribuciji balans bicikala. Međutim, nisu bili zadovoljni općim kvalitetom, funkcionalnošću i cijenom dostupnih bicikala pa su odlučili stvoriti vlastiti balans bicikl. Primijenili su svoje iskustvo i znanje. Rezultar je: stvoren je Trybike – savršeni balans bicikl.

Održivost
Svi dijelovi se mogu zamijeniti ako budu izgubljeni ili se pokvare.

FAQs

Kako postati trgovinski partner za Trybike?

Jednostavno! Ako želite ponuditi Trybike u vašoj trgovini, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na veleprodaja@itrade.ba. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste postali dio Trybike mreže partnera.

Možemo li biti online prodajni portal bez fizičke trgovine?

Da, moguće je. Registrirane web trgovine imaju mogućnost postati ovlašteni prodajni partneri i prodavati proizvode putem web trgovine.

Koje države pokriva vaše zastupništvo za Trybike?

Itrade d.o.o. je ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Koja je minimalna količina za narudžbu?

Minimalna količina narudžbe nije propisana.

Možete li nam poslati cjenovnik?

Za pristup cjenovniku i detaljnim uslovima, molimo vas da nam uputite upit na email: veleprodaja@itrade.ba. Nakon prijema upita, cjenovnik će vam biti dostavljen.