Postani naš partner

Pridruži nam se i postani dio porodice koja djeluje s entuzijazmom i predanošću.

Pridruži se našem timu kao retailer

Za saradnju, kontaktirajte nas na: veleprodaja@itrade.ba

Kao ekskluzivni distributer brenda TRUNKI, zastupamo tržište Bosne i Hercegovine!

Zašto odabrati TRUNKI?

Putnički revolucionar za djecu

Trunki je više od običnog putnog kofera – to je maštovit suputnik svakog djeteta. Od prvog dana, Trunki je postavio sebi zadatak da putovanje učini zabavnijim i ugodnijim za djecu, pretvarajući dosadne trenutke čekanja u trenutke igre i zabave.

Dizajn koji privlači maštu

Od veselih boja do životinjskih oblika, svaki Trunki kofer je dizajniran s ciljem da potakne dječju maštu. Nije rijetkost vidjeti djecu kako galopiraju na svom ‘konjiću’ ili ‘zmaju’ dok čekaju svoj let.

Sigurnost i udobnost na prvom mjestu

Trunki razumije važnost sigurnosti. Svaki koferčić je opremljen sigurnosnim zatvaračima, remenima i robusnim dizajnom, čineći ga idealnim za mala istraživanja na putu. Uz to, ergonomska ručka i mekani rubovi garantiraju udobnost pri svakom koraku.

Proizvedeno u Velikoj Britaniji

Trunki se s ponosom proizvodi u Velikoj Britaniji, gdje se kombiniraju britanska kvaliteta i dizajnersko majstorstvo. Svaki kofer prolazi stroge kontrole kvalitete, osiguravajući da svaki proizvod koji napusti tvornicu zadovolji najviše standarde.

Uzbuđenje na svakom putovanju

Trunki čini svako putovanje posebnim. Svojim jedinstvenim dizajnom i funkcionalnošću, svaki koferčić postaje sredstvo za igru, istraživanje i učenje, a ne samo predmet za nošenje stvari.

Putovanje kao edukacija

Uz Trunki, djeca ne samo da putuju, već i uče. Pakiranje stvari postaje edukativna igra, gdje djeca uče o važnosti organizacije, planiranja i odgovornosti. Također, fizička aktivnost vožnje na koferu potiče razvoj motorike i koordinacije.

Odgovornost prema okolišu

Trunki je posvećen očuvanju planete za buduće generacije. Koristeći održive materijale i ekološki prihvatljive proizvodne procese, Trunki se trudi smanjiti svoj ekološki otisak i podučavati djecu važnosti očuvanja okoliša.

Globalni domet s lokalnim duhom

Od svojih skromnih početaka, Trunki je osvojio svijet svojom inovativnošću i kvalitetom. Međutim, unatoč globalnom uspjehu, Trunki je ostao vjeran svojim korijenima, njegujući lokalne vrijednosti i stvarajući proizvode koji odražavaju kulture i tradicije različitih zemalja.

FAQs

Kako postati trgovinski partner za Trunki?

Jednostavno! Ako želite ponuditi Trunki u vašoj trgovini, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na veleprodaja@itrade.ba. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste postali dio Trunki mreže partnera,

Možemo li biti online prodajni portal bez fizičke trgovine?

Da, moguće je. Registrirane web trgovine imaju mogućnost postati ovlašteni prodajni partneri i prodavati proizvode putem web trgovine.

Koje države pokriva vaše zastupništvo za Trunki?

Itrade d.o.o. je ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu.

Koja je minimalna količina za narudžbu?

Minimalna količina narudžbe nije propisana.

Možete li nam poslati cjenovnik?

Za pristup cjenovniku i detaljnim uslovima, molimo vas da nam uputite upit na email: veleprodaja@itrade.ba. Nakon prijema upita, cjenovnik će vam biti dostavljen.