Postani naš partner

Pridruži nam se i postani dio porodice koja djeluje s entuzijazmom i predanošću.

Pridruži se našem timu kao retailer

Za saradnju, kontaktirajte nas na: veleprodaja@itrade.ba

Kao ekskluzivni distributer brenda Mrs Ertha kojeg zastupamo tržište Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Zašto odabrati MRS ERTHA?

Mrs Ertha je brend koji spaja eleganciju, funkcionalnost i održivost u svakodnevne proizvode za djecu i roditelje. Inspiriran prirodom i minimalističkim dizajnom, Mrs Ertha nudi širok spektar proizvoda koji uključuju igračke, tekstilne proizvode, dodatke za dječje sobe i još mnogo toga. Svaki proizvod je pažljivo dizajniran s ciljem poticanja dječje mašte i pružanja maksimalne udobnosti i sigurnosti.

Prirodni materijali

Mrs Ertha koristi samo najkvalitetnije, ekološki prihvatljive materijale. Drvo, organski pamuk i netoksične boje osiguravaju da su svi proizvodi sigurni za djecu i nježni prema okolišu. Svaki artikl prolazi stroge kontrole kvalitete kako bi zadovoljio visoke standarde koje Mrs Ertha postavlja.

Dizajn s ljubavlju

Estetika Mrs Ertha proizvoda odražava suptilne tonove i jednostavne linije, koje se lako uklapaju u svaki dom. Inspirirani skandinavskim dizajnom, ovi proizvodi nude bezvremenski izgled koji je ujedno i funkcionalan. Od igračaka koje potiču razvoj motoričkih vještina do nježnih pokrivača koji pružaju toplinu, svaki detalj je osmišljen s ljubavlju i pažnjom.

Održivost

Mrs Ertha je posvećena održivosti. Svaki korak u proizvodnom procesu, od odabira materijala do pakiranja, osmišljen je s ciljem smanjenja ekološkog otiska. Pakiranje je napravljeno od recikliranih materijala, a proizvodi su dizajnirani da traju, smanjujući potrebu za čestom zamjenom.

Zašto odabrati Mrs Ertha?

Odabir Mrs Ertha proizvoda znači birati kvalitetu, sigurnost i ljepotu. Bilo da tražite savršen poklon za novorođenče, dodatke za dječju sobu ili igračke koje će obogatiti dječje vrijeme igre, Mrs Ertha nudi rješenja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Mrs Ertha – Elegancija prirode u svakodnevnom životu.

FAQs

Kako postati trgovinski partner za Mrs Ertha?

Jednostavno! Ako želite ponuditi Mrs Ertha u vašoj trgovini, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na veleprodaja@itrade.ba. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste postali dio Mrs Ertha prodajne mreže.

Možemo li biti online prodajni portal bez fizičke trgovine?

Da, moguće je. Registrirane web trgovine imaju mogućnost postati ovlašteni prodajni partneri i prodavati proizvode putem web trgovine.

Koje države pokriva vaše zastupništvo za Mrs Ertha?

Itrade d.o.o. je ekskluzivni distributer za Adria regiju, dakle Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, ukjlučujući i Srbiju, te Makedoniju

Koja je minimalna količina za narudžbu?

Minimalna količina narudžbe nije propisana.

Možete li nam poslati cjenovnik?

Za pristup cjenovniku i detaljnim uslovima, molimo vas da nam uputite upit na email: veleprodaja@itrade.ba. Nakon prijema upita, cjenovnik će vam biti dostavljen.